Vi är inte längre passiva mottagare av välfärdens produkter. Vi förväntar oss alltmer tjänster utifrån våra individuella behov, där vi kan göra mer själva med en allt högre förväntning på tillgänglighet som passar oss. Den digitala tekniken öppnar för stora möjligheter inom välfärden, men det är inte tekniken i sig som står i fokus, utan det värdeskapande den kan ge.

SÅ KAN DU MEDVERKA I DIGITALWELL

Var med och skapa framtidens digitala välfärdstjänster med oss. Fördelarna är många. Med användaren i fokus säkerställer vi värdeskapande lösningar på faktiska behov. Vi behöver lösa detta tillsammans med individer med olika erfarenheter, kunskap och bakgrund. Näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och forskning är därför självklara inslag i våra processer. Nedan kan du läsa mer under det område som är relevant för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

OFFENTLIG SEKTOR

Jobbar du inom offentlig sektor och har förslag på utmaningar eller behov som vi kan ta oss an tillsammans inom DigitalWell?

Läs mer här 

 

FÖR FÖRETAG OCH ENTREPRENÖRER

Har du en idé som möter ett behov i välfärden, som är digital och som kan bidra till vårt syfte att öka egenförmågan hos individen? DigitalWell erbjuder flera stödtjänster för företag och entreprenörer som vill ta sin idé framåt. Vad vi kan erbjuda beror på hur långt du kommit i din process, om du driver företag eller är privatperson.

ta din digitala idé framåt